. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Om osLM-SYD er en del af Luthersk Mission. Vi arbejder på samme grundlag som Den danske Folkekirke, der er evangelisk-luthersk. Man kan også sige, at vi står for den “klassiske” kristendom, der udfolder sig i et godt fællesskab.


En vigtig del af livet som kristen er fællesskabet med andre kristne, et fortroligt fællesskab af mennesker, som altid hjælper hinanden.


Vi mødes regelmæssigt for at holde møde. Møderne kan udfolde sig på mange måder. Vi synger altid nogle sange/salmer for at lovprise Gud. Derudover kommer der som regel en prædikant og forkynder Guds ord/Bibelen for os. På den måde bliver vi opbygget i den kristne tro. Andre gange ser vi film, lærer nye sange, holder bede- og lovsangsmøde, hører et foredrag, tager på en udflugt, eller noget helt andet.


Som afslutning på en dejlig mødeaften har vi altid kaffebord, hvor man kan få en god snak over kaffen og få besvaret evt. spørgsmål, som måtte være opstået i løbet af aftnen. Ligesom der kan dannes og opbygges nye relationer.


Møderne er åbne for enhver. Ingen tilmelding, intet medlemskab eller andre forudsætninger er nødvendige.Læs mere om Luthersk Mission på landsplan: www.dlm.dkLM-SYD Haderslev © 2010 • Web-master